Dit is ons 'Team van de Week' van de Super League op speeldag 2!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons 'Team van de Week' van de Super League op speeldag 2!
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje in ons team van de week!

Doel

In doel posteren we deze week Missair. De doelvrouw van Charleroi leek lange tijd onklopbaar en moest zich pas in het slot gewonnen geven. Toch was zij een van dé drijvende krachten achter het verrassende gelijkspel van Charleroi tegen Woluwe.

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie personen. Nicky Van Den Abbeele wist de netten bol te zetten voor Club Brugge en toonde zich verder opnieuw een rustige vastheid bij haar nieuwe club, terwijl gewezen ploeggenote Silke Vanwynsberghe dan weer heel stevig stond bij Gent én ook veel aanvallende rushes liet noteren. Laura De Neve zorgde voor een goede opbouw van achteruit bij Anderlecht.

Middenveld & Aanval

Héél wat aanvallend geweld opnieuw op de velden van de Super League. Charlotte Laridon scoorde twee goals voor Club Brugge, maar komt zelfs niet in ons team van de week vanwege de relatieve overbevolking.

Marie Minnaert dikte haar totaal met twee goals aan tot drie, terwijl op het middenveld verder Vanmechelen een scorende en assistgevende draaischijf was bij Standard en Voets twee keer raak trof voor een piepjong KRC Genk.

Naast de statistieken van Wullaert (6 goals), Schoenmakers (4 goals), De Caigny (3 goals) en Ouzraoui Diki (2 goals, 2 assists) kijken was ook onmogelijk na speeldag 2 en dus krijgen ook zij uiteraard een stekje in het team. 

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties