18-jarige Nederlandse met drie goals in vier matchen meteen gelanceerd bij KAA Gent Ladies: "Direct spel is een van onze doelen"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 0 reacties

18-jarige Nederlandse Lobke Loonen met drie goals in vier matchen meteen gelanceerd bij KAA Gent Ladies: "Direct spel is een van onze doelen"

18-jarige Nederlandse met drie goals in vier matchen meteen gelanceerd bij KAA Gent Ladies: "Direct spel is een van onze doelen"
Foto: © Essevee

Lobke Loonen werd in september pas achttien, maar de Nederlandse is goed begonnen aan haar eerste avontuur in het buitenland. Ze speelde ook bij Zulte Waregem opnieuw een prima partij.

Loonen heeft een torinstinct en de jonge Nederlandse toonde dat de voorbije weken al meermaals. Tegen Essevee zorgde ze al voor haar derde doelpunt in loondienst van de Buffalo's.

"We hebben opnieuw vertrouwen kunnen tanken na een paar mindere prestaties", aldus Lobke Loonen na de wedstrijd. "Dit moeten we door kunnen trekken naar de toekomst."

Natuurlijk droom ik ervan om ook eens in de Ghelamco Arena te spelen 

"Van in het begin loopt het hier heel goed in België. Het loopt ook goed samen met Jolet Lommen in de spits. We proberen direct spel te spelen en direct naar voren te trekken. We hebben het als team echt klasse gedaan en ook niets weggeven."

"Het was voor mij de eerste keer om echt in een groot stadion te kunnen spelen", verwees ze naar de match in het Regenboogstadion. "Dat is mooi voor het vrouwenvoetbal in België. Natuurlijk droom ik ervan ooit eens in de Ghelamco Arena ook te kunnen spelen, maar dat komt zeker goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties