Vrouwen Zulte Waregem mochten in het Regenboogstadion spelen: "Geweldige ervaring" en "Toont dat vrouwenvoetbal in lift zit"

Vrouwen Zulte Waregem mochten in het Regenboogstadion spelen: "Geweldige ervaring" en "Toont dat vrouwenvoetbal in lift zit"
Foto: © Essevee

De wedstrijd van Zulte Waregem tegen AA Gent stond in het teken van de zorg én werd gespeeld in het Regenboogstadion van Essevee. "Een heel mooie geste van de club", klonk het.

Pat Krimson en Loredana tekenden present voor de 'Witte Wedstrijd' ten voordele van de mensen van de zorg.

Voor de gelegenheid werd de match ook gespeeld in het Regenboogstadion. "Een veld een stuk groter dan ons kunstgrasveld in Zulte", besefte coach Angelo Gaytant. "Daardoor was het tegen een team als Gent met veel kwaliteiten moeilijk voor ons om het te belopen."

"Maar het was wel een heel andere beleving. Het is een geweldige inspanning van de club om dit mogelijk te maken. Het was fantastisch, met DJ Pat Krimson ook onder meer."

En ook de supporters waren op post: "Ook voor hen wilden we ook met opgeheven hoofd het veld verlaten. Ik denk dat we ook wel hebben getoond dat het damesvoetbal in de lift zit, ook in Zulte Waregem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties