KBVB wil met plan komen voor Super League na interlandbreak

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
KBVB wil met plan komen voor Super League na interlandbreak
Foto: © photonews

In de Super League ligt de competitie even stil vanwege een interlandbreak - de Red Flames spelen volgende week tegen Litouwen. Maar wat na de interlandbreak?

Het bekervoetbal eind oktober is alvast uitgesteld en de nationale reeksen (1e en 2e nationale) zijn inmiddels minstens tot na het weekend van 8 november on hold gezet.

De Super League is voorlopig wél nog gevrijwaard en daarin zou dus wél nog kunnen worden gevoetbald als het van de KBVB afhangt.

Genk Ladies
© photonews

Tot op heden werd met Aalst - Genk in de eerste vijf speeldagen nog 'amper' een wedstrijd uitgesteld, maar waakzaamheid blijft zeker geboden.

Mogelijk komen er ook extra coronatests vrij voor de teams van de Super League of speciale protocollen rond supporters, douchemogelijkheden en dergelijke meer.

Protocollen

"Aangezien de Scooore Super League de komende twee weken stilligt vanwege de internationale verplichtingen van de Red Flames verandert er voorlopig niets", aldus de KBVB in een reactie.

"In tussentijd wordt werk gemaakt van een nieuw protocol, dat de Scooore Super League moet toelaten om na de internationale break mogelijk te hervatten."   

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties