Lichtfus klapt uit de biecht: "Ik had posters van hem op mijn kamer"

Lichtfus klapt uit de biecht: "Ik had posters van hem op mijn kamer"
Foto: © photonews

Lisa Lichtfus is een jonge, maar talentvolle keepster die momenteel bij Standard het mooie weer maakt. Ook bij de Belgian Red Flames was ze al een paar keer geselecteerd om ervaring op te doen. Maar wie was de held van Lichftus zelf?

“Mijn idool was Gianluigi Buffon toen ik jong was. Daar ben ik altijd fan van geweest, ik hou van zijn stijl en ik hou ook wel van Italië”, klinkt het bij Lichtfus duidelijk in gesprek met Voetbalkrant.com.

“In het vrouwenvoetbal was ik niet echt van iemand echt fan, maar Buffon heeft het altijd voor mij geweest. Nu is hij al wat ouder, maar hij heeft nog steeds zijn klasse op én naast het veld. Het is een stilist – het is dan ook een Italiaan”, lacht ze.

Posters

“Ik had een truitje van hem en ik had ook posters van hem op mijn kamer toen ik klein was. Ik was erg grote fan en wil zeker veel van hem opsteken. Daarom dat ik ook zelf van keeperen hou.” Al heeft het ook zijn nadelen?

“Het is een heel moeilijke plaats, want als wij een fout maken is er niemand naar wie we kunnen kijken. Maar als we kunnen leren van onze fouten, dan worden we ook beter. Dat je een beetje gek moet zijn om te willen in doel staan? Dat klopt zeker!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties