Lierse zet opnieuw in op vrouwenvoetbal

Lierse zet opnieuw in op vrouwenvoetbal
Foto: © Louis Evrard

Heel wat jaren geleden was Lierse nog een gevestigde waarde op het hoogste niveau en zelfs in de BeNe League, nu lijkt er een revival aan te komen op het Lisp van het vrouwenvoetbal.

Bondscoach Ives Serneels was ooit nog coach van Lierse, dat meespeelde in de BeNe League, verschillende Red Flames in de rangen had (denk maar aan Van Den Abbeele, Coryn, De Caigny, ...) en goed speelde.

Daarna werd de stekker er echter uit getrokken op het Lisp wat de vrouwenploeg betreft. Maar daar lijkt nu stilaan verandering in te gaan komen.

Clessens & De Cock

Opnieuw in de Super League aantreden - als profclub mag dat sowieso - gebeurt voorlopig nog niet. Er komt wel opnieuw een jeugdwerking voor meisjes van 2005 tot 2009 onder leiding van Hilde Clessens en Niki De Cock.

Zelf speelsters opleiden zou daarbij de hoofdbedoeling zijn, laat Lierke Plezierke weten via zijn webstek. "Talentvolle speelsters die interesse hebben om deel uit te maken van dit gloednieuwe project kunnen zich inschrijven op onze talentdagen op 20 maart in Kessel van 9u tot 12u. Inschrijven hiervoor kan via peter.vermeylen@lierse.com."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties