Zo staan de teams er voor na halvering van de punten in Super League - Standard na speeldag 1 op twee punten van Anderlecht?

Redactie
| 0 reacties
Zo staan de teams er voor na halvering van de punten in Super League - Standard na speeldag 1 op twee punten van Anderlecht?
Foto: © photonews

De reguliere competitie is ten einde, hier komen de play-offs. Vanaf zaterdag 3 april spelen alle teams nog acht wedstrijden op weg naar de titel in play-off 1 en om veel bij te leren in play-off 2. Kan iemand Anderlecht nog wat maken?

De reguliere competitie werd dinsdag pas definitief afgesloten met een inhaalduel tussen Charleroi en OH Leuven (0-3), maar op zaterdag kletteren de wapens alweer in alle hevigheid. 

RSC Anderlecht komt niet in actie en is vrij op de eerste speeldag. Zij kunnen zo meteen de concurrentie wat dichter zien komen, nadat er ook al de halvering van de punten is.

Op speeldag 1 van de play-offs is er Gent - Standard en Club YLA - OH Leuven, meteen twee erg spannende duels dus.

Dit is de stand voor de start van de play-offs om de titel (en dus na halvering van de punten. Wie een half puntje bij kreeg, krijgt een asterisk in ons overzicht):

1. Anderlecht 26*
2. Standard 21
3. Gent 17
4. OH Leuven 17
5. Club YLA 13

Play-off 2

Ook in play-off 2 wordt meteen gevoetbald. Charleroi ontvangt er Zulte Waregem, Aalst speelt tegen Woluwe. Genk is bye op speeldag 1. De stand in play-off 2 ziet er als volgt uit:

6. Genk 10
7. Woluwe 9
8. Aalst 8*
9. Zulte Waregem 7*
10. Charleroi 3
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties