Essevee heeft er een nieuwe supportersclub bij

Bjorn Vandenabeele
| 0 reacties
Essevee heeft er een nieuwe supportersclub bij
Foto: AVL

Vorig seizoen debuteerden de dames van Zulte Waregem in de Scooore Super League. Vandaag krijgt het team ook een eerste supportersclub.

Vanuit hun thuisbasis, café De Halve maan in Waregem, trekt Supportersclub Dames Essevee naar elke wedstrijd van de dames. “We willen graag de familie, vrienden en supporters van de speelsters een platform geven”, vertelt Maxim Himpe, één van de oprichters van de supportersclub. “Zodra het seizoen start organiseren we de verplaatsingen naar uitwedstrijden en verschillende events om het vrouwenvoetbal toegankelijker te maken.”

Met ‘Supportersclub ’T Maantje’ kent het café langs de Ingooigemstraat al een supportersclub. “Het is de bedoeling dat we afzonderlijk van elkaar te werk gaan en dat we dus ook apart van het mannenvoetbal werken”, vertelt medeoprichter Nick Devos.

Mensen die zich graag willen aansluiten bij Supportersclub Dames Essevee kunnen terecht op de website, Facebook of Instagrampagina. “Door onze nauwe band en het enthousiasme is de opstart erg vlot verlopen. We hopen nu zoveel mogelijk nieuwe leden warm te maken voor het vrouwenvoetbal bij Essevee”, klinkt het bij medeoprichter Arne Verbauwhede.

“Ons eerste seizoen in de Scooore Super League was voor ons een kennismaking met het hoogste niveau en dat ging gepaard met enkele knappe resultaten”, vertelt voorzitter Steven Beulque. “Met de komst van ‘Supportersclub Dames Essevee’ krijgen de dames nu ook de aandacht en steun die zij verdienen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties