Wat deden de Red Flames in het buitenland op zondag? Cayman en De Caigny scoren, gemengde resultaten

Het vrouwenvoetbal is zowat overal opnieuw volop bezig. En dus komen ook Red Flames overal in Europa in actie.

Janice Cayman won met Lyon met 1-6 op bezoek bij Soyaux. De Red Flame mocht in de basis starten en speelde de hele wedstrijd.

Op het halfuur scoorde ze de 1-3. Door de ruime zege blijft Lyon het prima doen in de Ligue 1: het heeft nu 21 op 21.

Duitsland, Italië, Nederland & Spanje

Ook Tine De Caigny scoorde, in de Duitse Beker. Na 120 minuten stond het 2-2 in Leverkusen - Hoffenheim, de thuisploeg ging door na strafschoppen.

Sassuolo - met Philtjens en Lemey in de basis zoals elke week - verloor voor het eerst punten dit seizoen: het verloor bij Roma met 2-0.

Julie Biesmans won met PSV met 1-0 tegen AZ Alkmaar, Tenerife (met Blom als invalster een klein halfuur voor tijd) speelde 1-1 bij Alaves. Liverpool (Daniëls, 76 minuten gespeeld) won met 2-0 van Lewes.