Davina Philtjens kan Cayman, Zeler en Wullaert vervoegen in exclusief groepje: "Extra glans geven met zege tegen Polen"

Davina Philtjens kan Cayman, Zeler en Wullaert vervoegen in exclusief groepje: "Extra glans geven met zege tegen Polen"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames gaan tegen Armenië en Polen op zoek naar een 6 op 6 in de WK-kwalificatiecampagne. Davina Philtjens gaat dan weer op zoek naar iets anders.

De Red Flames hebben 6 op 6 nodig om nog volop mee te doen in de WK-kwalificatiereeks. Tegen Armenië mag het zeker niet mislopen, zij zijn zo mogelijk nog zwakker dan Kosovo (7-0) en Albanië (7-0).

Polen hield de Flames dan weer op een gelijkspel in de heenwedstrijd, maar mist wel zijn absolute topper voorin aan Den Dreef. 

'Groep van 100'

De Belgian Red Flames mikken op groepswinst, maar met Noorwegen in de groep en het zware verlies in Oslo (4-0) is minstens de tweede plek en barrages afdwingen nu de hoofdmoot.

Voor Davina Philtjens kunnen Armenië en Polen cap 99 en 100 worden. Daardoor zou ook zij in de 'groep van 100' komen, bij Cayman, Zeler en Wullaert. "Het zou bijzonder mooi zijn om die mijlpaal met een zege tegen Polen extra glans te geven. Ik ga er, net als al mijn ploegmaats en hopelijk met de steun van ons fantastisch publiek, alvast alles aan doen", aldus Philtjens op de webstek van de KBVB.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League - Play-off 1

Nieuwste reacties