Futbalista Talks: Voetbal Vlaanderen organiseert gesprekken over vrouwenvoetbal met gastsprekers

Futbalista Talks: Voetbal Vlaanderen organiseert gesprekken over vrouwenvoetbal met gastsprekers
Foto: © photonews

Voetbal Vlaanderen wil streven naar meer en beter voetballende meisjes. En daartoe komen ze nu ook met Futbalista Talks.

"We love Futbalista’s! Samen met onze clubs streven we naar meer en betere voetballende meisjes. De juiste aanpak en benadering zijn ‘key’ voor een bloeiende meisjeswerking. Met ‘Futbalista Talks’ voegen we een nieuwigheid toe aan ons aanbod. Interessant voor zowel clubs die reeds een meisjeswerking hebben als zij die plannen hebben in deze richting", aldus Voetbal Vlaanderen via hun webstek.

Gastsprekers

"Tijdens ‘Futbalista Talks’ verwelkomen we online enkele gastsprekers en schotelen hen een aantal vragen, stellingen of dilemma’s voor over het meisjes- en vrouwenvoetbal. Vanuit hun eigen ervaring en expertise brengen ze inspirerende verhalen en inzichten die je ongetwijfeld kunnen helpen in de ontwikkeling en omkadering van de (potentiële) voetballende meisjes op je club."

"Voor de ‘Futbalista Talks’ van maandag 13 december 2021 verwelkomen we gastsprekers Dennis Moerman (Head coach Club YLA) en Tessa Bertels (Coördinator onderbouw Sportief Rotselaar en Futbalista Ambassadrice)." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties