Speelster Club Brugge (maanden out met kruisbandletsel) krijgt brief van ... Hannes Delcroix

Speelster Club Brugge (maanden out met kruisbandletsel) krijgt brief van ... Hannes Delcroix
Foto: © Louis Evrard

De bekerwedstrijd tussen Anderlecht en Club YLA eindigde op een 4-0 overwinning voor Anderlecht. Bij blauw-zwart was er nog meer slecht nieuws door een zware blessure.

Tijdens de wedstrijd raakte Febe Vanhaecke geblesseerd bij de Bruggelingen en de verdedigster kon niet verder.

De voorste kruisband van de knie is afgescheurd bij de speelster van blauw-zwart, waardoor ze lang zal moeten revalideren.

Delcroix

Ondertussen kreeg ze wel een bijzondere boodschap, en wel van Anderlecht-speler Hannes Delcroix die uit naam van Anderlecht haar een brief schreef.

Dag Febe,

eerst en vooral hoop ik dat de blessure en de revalidatie voor jou zullen meevallen. Zelf heb ik ook tot twee keer toe het voorbije jaar lange tijd aan de kant gestaan door een knieblessure. Ik weet dat de weken die komen niet altijd eenvoudig zullen zijn, maar het is belangrijk om het hoofd niet te laten hangen. Omring je goed met familie en vrienden, met de medische staf op de club en houd altijd dat ultieme doel voor ogen. Zo zal je binnenkort ongetwijfeld jouw vertrouwde positie kunnen innemen. Trouwens, wij verdedigers kunnen al eens tegen een stootje. Alles komt goed.

Hannes Delcroix

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties