Standard wint op bezoek bij Essevee en tankt vertrouwen richting play-off 1 Super League

Zulte Waregem en Standard hebben met een inhaalwedstrijd de reguliere competitie van de Super League afgesloten. Het werd een spannend duel.

Zulte Waregem was al zeker van play-off 2, Standard was al zeker van play-off 1. Toch wilden beide ploegen nog eens laten zien wat ze in hun mars hadden.

1-2

De thuisploeg begon het best en kwam op voorsprong via Chiara Steyvers, maar vlak voor rust wist Davinia Vanmechelen gelijk te maken.

Halfweg de tweede helft maakte Zoë Van Eynde er 1-2 van voor de bezoekers. Daar bleef het uiteindelijk ook bij.