Wullaert zit toch nog wat met Gouden Schoen in de maag: "Ik word liever ondergewaardeerd dan overgewaardeerd"

Wullaert zit toch nog wat met Gouden Schoen in de maag: "Ik word liever ondergewaardeerd dan overgewaardeerd"
Foto: © photonews

Tessa Wullaert laat ook dit seizoen weer ongelooflijke statistieken noteren bij de vrouwen van Anderlecht. Dat doet ze al sinds haar terugkomst, maar toch was het niet genoeg voor de Gouden Schoen afgelopen januari.

“Ik heb mijn mening toen gegeven, dus case closed voor mij. Ik heb heel wat berichtjes gekregen van mensen die er toe doen, daar trek ik mij aan op. Ik denk dat iedereen die in mijn schoenen zou staan, gezien mijn prestaties van het voorbije jaar, dat onterecht zou vinden", zegt ze in HLN. "De cijfers waren er gewoon. Ik vind het jammer, en zit er niet mee in om mijn emoties te tonen.”

Maar het toont volgens haar wel dat ze ondergewaardeerd wordt. “Ik denk wel dat dat het geval is, ja. Maar dan is dat maar zo. Ik word liever ondergewaardeerd dan overgewaardeerd. De mensen die er écht iets van kennen beseffen tenminste wat ik aan het realiseren ben. Hoe goed en constant dat is. Vooral dat laatste is niet evident.”

Haar relatie met Janice Cayman - die met één punt voorsprong won - heeft er wel niet te leiden gehad. “Da’s belachelijk. Zo ben ik totaal niet. Mensen schilderen mij graag zo af, ik laat ze doen. Iedereen die mij kent weet dat dat niet het geval is. Ik kijk gewoon vooruit. De eerste wedstrijd kwam al vier dagen na de Gouden Schoen, en daar scoorde ik meteen mijn mooiste doelpunt van het seizoen. Ook bij de Flames besefte iedereen dat het beter was om dat te laten rusten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties