Dit is ons 'Team van de Super League' na 9 speeldagen

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons 'Team van de Super League' na 9 speeldagen
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje in ons team van de week! Ook in de Super League! Met een eerste overzicht ongeveer na een derde van de wedstrijden.

Doel

In doel posteren we voor de eerste negen speeldagen Nicky Evrard. De Red Flame slikte nog maar één doelpunt en heeft al zeven clean sheets in acht wedstrijden te pakken.

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie vrouwen. Alle clean sheets van OH Leuven, daar mag men ook zeker Sari Kees en Amber Tysiak voor danken, die steeds beter in hun sas komen en ook al een keertje wisten te scoren. Bij Genk is de jonge Luna Vanhoudt stilaan een ontdekking.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet naast Marie Minnaert, die al aan negen doelpunten zit in acht wedtrijden bij Anderlecht. Laura Vervacke (3 goals) is een ontdekking bij Essevee dit seizoen, Gelders (5 goals) is sinds haar terugkeer bij Standard ook van belang. Davinia Vanmechelen wordt nu ook al eens voorin uitgespeeld, maar zit al aan 12 doelpunten.

Aanval

In de aanval kiezen we voor de jonge Detruyer (4 goals), Van Kerkhoven (10 goals) en Jacobs (7 goals). 

Dat levert dan onderstaand elftal op:

© AVL
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties