PSG-speelster die ervan verdacht wordt concurrente met geweld te hebben uitgeschakeld in oog van storm na bekentenis dader?

PSG-speelster die ervan verdacht wordt concurrente met geweld te hebben uitgeschakeld in oog van storm na bekentenis dader?
Foto: © photonews

Aminata Diallo werd vorig jaar door de politie opgepakt voor verhoor, omdat ze ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij de aanval op ploeggenote Kheira Hamraoui.

Hamraoui werd in november 2021 aangevallen door gemaskerde mannen na een feestje. Er werd beweerd dat Diallo bij die aanval achter het stuur zat en afwist van de zaak.

De gemaskerde mannen zouden Hamraoui uit de auto hebben getrokken en vervolgens met een metalen staaf op haar benen hebben geslagen.

Onderzoek

De speelster van PSG liep diverse verwondingen op en kon dinsdag niet in actie komen in het Champions League-duel van PSG met Real Madrid. Diallo stond in de basis op de positie waar Hamraoui doorgaans speelt en werd ervan verdacht betrokken te zijn bij de aanval op haar teamgenote.

Zelf ontkende ze altijd, maar het bleef een hardnekkig gerucht. De 19-jarige Manzi N. heeft ondertussen de aanval bekend en daarbij ook vreemde verklaringen afgelegd over Diallo, die tijdens de aanval door een kompaan van Manzi 'zogezegd' werd vastgehouden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws