KRC Genk Ladies gaat voor continuïteit en houdt Guido Brepoels vier jaar langer aan boord

KRC Genk Ladies gaat voor continuïteit en houdt Guido Brepoels vier jaar langer aan boord
Foto: © ladiesgenk/davyrietbergen

Bij de KRC Genk Ladies zijn ze volop bezig de toekomst voor te bereiden. In die optiek is nu ook nieuws over de coach.

Guido Brepoels had bij de KRC Genk Ladies een aflopend contract volgende zomer, maar de Limburgers hebben beslist langer met hem door te gaan.

Hij tekende op donderdag een nieuw contract, dat hem tot 2027 aan de club weet te verbinden. "Ik verheug mij ten zeerste op de verlengde samenwerking. Guido is begonnen met een jonge kern en heeft uitstekende resultaten behaald. We willen als club verder groeien", aldus voorzitter Jacqueline Mahieux in een persbericht.

Continuïteit

"Om de continuïteit te waarborgen willen we samen met hem verder onze sportieve fundamenten versterken. Met zijn rijke ervaring en visie, heeft Guido bewezen de juiste persoon hiervoor te zijn. De club vertrouwt op hem om ons toekomstplan verder uit te rollen. Ook als People manager speelt hij een belangrijke rol in de ontwikkeling van de sportieve staf en de speelsters."

Ook Guido Brepoels zelf kijkt met vertrouwen naar de toekomst: “Ik ben drie jaar geleden in de club gekomen op een moment dat vele speelsters de club hadden verlaten. We zijn bijna vanaf nul moeten beginnen, maar hebben intussen heel wat stappen gezet en zijn met jonge speelsters geëvolueerd naar de subtop. Er is heel veel opkomende jeugd en dus zeker een groot groeipotentieel, waaraan we graag willen werken om de speelsters beter te maken en nog hoger te klimmen in de rangschikking. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties