OH Leuven wil toeschouwersrecord breken en maakt van match tegen Club Brugge de 'Warmste match'

OH Leuven wil toeschouwersrecord breken en maakt van match tegen Club Brugge de 'Warmste match'
Foto: © Louis Evrard

OH Leuven doet het prima in de Super League en heeft momenteel 34 op 36 te strikken. Dit weekend gaan ze ook hun duit in het zakje doen voor het goede doel.

OH Leuven maakt van hun wedstrijd tegen Club YLA op 17 december in het King Power at Den Dreef Stadion namelijk de 'Warmste match'.

Tickets voor dat duel zullen verkocht worden aan nauwelijks twee euro en de opbrengst gaat integraal naar het goede doel.

Records

De Leuvenaars willen van de gelegenheid gebruik maken om aan Den Dreef het toeschouwersrecord te breken voor een vrouwenwedstrijd in de Super League. 

"Er waren al eens 6500 supporters bij een internationale match en 1200 in de Super League. Beide records breken zou mooi zijn", aldus Ella Van Kerkhoven bij Rob TV.

Warmste match

Dat hebben de Leuvenaars laten weten via hun webstek. Wat er allemaal op het programma staat? Hieronder de volledige tekst: 

De Warmste Match van het jaar vindt dit jaar plaats in Leuven! OH Leuven Women gaat vlammen tegen Club YLA. In het King Power at Den Dreef Stadion.

De Warmste Week strijdt tegen kansarmoede en met OH Leuven dragen we graag ons steentje bij. En liefst van al met zoveel mogelijk supporters! Het toeschouwersrecord van een vrouwenmatch in België is op dit moment in handen van … Club YLA. Maar op 17 december willen wij samen met Club YLA én voor het goede doel een poging doen om het record naar Leuven te halen. Zak af naar Den Dreef en schrijf mee geschiedenis. Tickets kosten slechts 2 euro. Dit geld gaat integraal naar De Warmste Week. Zo steun je ook nog eens het goede doel!

Naast de Warmste Match vinden er in en rond het King Power at Den Dreef Stadion verschillende activiteiten plaats. Zo kan je genieten van een heerlijke pasta of lekkere pannenkoek, gebakken door de spelers van de A-ploeg! Ook deze opbrengsten gaan integraal naar de Warmste Week.

Programma

  • OH Leuven Familiedag
  • De Warmste Pasta
  • Pannenkoeken spelers A-ploeg
  • OH Leuven – Club YLA
  • Meet & Greet OH Leuven Women

De Warmste Week is de solidariteitsactie van VRT, die jaarlijks wordt georganiseerd in de week voor kerst, van 19 tem 24 december. Dit jaar is het thema kansarmoede. Al het geld dat tijdens De Warmste Week wordt ingezameld, gaat naar het DWW Fonds en zal volledig worden gebruikt om concrete projecten mogelijk te maken binnen het centraal thema kansarmoede.

Waarom vlamt OH Leuven mee tegen kansarmoede? OH Leuven wil een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap door de kracht van voetbal en de werking van OH Leuven te gebruiken als hefboom bij het aanpakken van lokale maatschappelijke uitdagingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws