Speelsters gezocht? Inschrijvers voor een toernooitje? Wij helpen jullie!

Redactie
| 0 reacties
Speelsters gezocht? Inschrijvers voor een toernooitje? Wij helpen jullie!
Foto: © Photonews

De voorbije weken kregen we plots een spervuur aan verzoeken. Wij lijsten graag voor u op welke teams nog een speelster, trainer of afgevaardigde zoeken. Zo kunnen speelsters die interesse hebben een ploeg in hun buurt vinden.

Emblem:

K. Racing Emblem (bij Lier) zoekt nog enthousiaste dames voor de damesploeg. We spelen in 4de Provinciale en het hoofddoel is fun hebben. Wedstrijden gaan door op vrijdagavond, trainingen zijn op maandag en donderdag. Kom gerust eens proberen en wie weet...

Contact: mariodeboel@yahoo.com

Amsterdam:

"Voor komende seizoen vanaf september 2022, zoeken wij, wartburgia vr2, voor ons zaalvoetbal team 2 a 3 enthousiaste dames voor erbij. Wij spelen 1e klasse zaalvoetbal in regio Amsterdam. Ook zoeken we een speler die soms wil keepen. Wij hebben een keeper maar die is er niet altijd dus een reserve is altijd fijn. Voor meer informatie, kan je met mij, Yara, contact op nemen via zaalwartburgia@hotmail.com." 

Ternat:

Voetbalclub FC Dames Ternat vzw zoekt ook nog trainster/trainer voor haar meisjesjeugdploegen.

Bij voorkeur woonachtig in de regio. Trainingen op maandag en woensdag op kunstgrasvelden op Outdoor in Wambeek. Contact secretariaat@fcdamesternat.be of voorzitter@fcdamesternat.be

Brugge:

Wegens het doorschuiven van enkele talentvolle speelsters naar de tweede provinciale damesploeg, is het bestuur van de Cerkelladies op zoek naar nieuw talent voor het U15-team!

Ben je sportief & hou je van voetbal? Kom dan snel eens kennismaken! Voor inlichtingen kan je terecht bij voorzitster Aurora Costenoble (0475/36 33 13) of bij trainer Marijke Roelof (0473/65 93 36). Een mailtje sturen voor meer informatie kan naar cerkelladiesbrugge@telenet.be.

Kester-Gooik:

Egem:

Beveren:

Gent: 

KAA Gent, KAA Gent Ladies en KRC Gent zijn op zoek naar een greenkeeper voor het hoofd- en trainingsveld op het complex te Oostakker (PGB-Stadion). Solliciteren kan via deze link.

Aalst:

Eendracht Aalst Ladies B is ook op zoek naar enkele dames om de ploeg te versterken en wij bieden doorgroeimogelijkheden aan naar onze eerste ploeg Ladies A. Wij hebben ook verschillende open trainingen die wij deze maand en volgende maand organiseren.

Menen:

Gooik:

Sint-Joris:

"Wij damesploeg van St-Joris zijn nog op zoek naar een keepster om onze groep te versterken. We spelen competitie in tweede provinciale West-Vlaanderen. De matchen zijn op zondag en de trainingen op woensdag- en vrijdagavonden!

Als je interesse hebt, shoot me (Emmeline Dieririckx - EMM_x@live.be)

Zelzate:

Etalle:

Club Rus Etalle (op vijf kilometer van Aarlen) zoekt een doulvrouw voor het nieuwe seizoen. 

Interesse? Contacteer de club via 0473/80.98.27

Wommelgem:

Perk:

Tildonk:

Menen:

Damesvoetbalclub Menen United is nog op zoek naar speelsters voor zowel U13, U16 als 1e elftal.

Heb je interesse contacteer alain.dewitte1402@gmail.com of op 0474650977

Sint-Gillis:

Zandhoven:

KSAV St Dimpna:

KSAV St Dimpna zoekt nog speelsters. 

Maaseik:

SLW Maaseik zoekt speelsters. Laat alvast een berichtje achter op :

https://www.facebook.com/SLWMaaseikLadies/?__nodl

Geel:

Zin in een sportieve hobby in tof gezelschap, twijfel niet en neem contact op met KFCV Alberta via info@kfcvalberta.be of via de Facebookpagina fb.com/kfcvalbertageel.

Vissenaken:

Roeselare:

Het Roeselaars Minivoetbal wil met een vrouwencompetitie beginnen. Wil u een team inschrijven? Neem zeker contact op met voorzitter Geert Missiaen op geert_messiaen@hotmail.com

Amsterdam:

Ruddervoorde:

Melsele:

Kontich:

Kontich zoekt nog een trainer of trainster voor de C-ploeg (2de provenciale).

Ook worden er nog meisjes tussen 2005 en 2008 gezocht voor de u15 en u13 te versterken.

Contact: schalkerke@gmail.com

Wommelgem:

Olsene:

Massenhoven:

Herne:

Herne (2e provinciale in Vlaams Brabant) is op zoek naar gemotiveerde speelsters voor volgend seizoen. Bij interesse graag contact opnemen met onze trainer Bruno Schleck (0491 63 63 85).

Rosselaar:

Edegem:

Sint-Katelijne Waver:

Waregem:

Beveren:

Kortrijk:

Herentals:

 

 

 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties