Analisten duidelijk: "Zou niet slecht zijn als Anderlecht geen kampioen wordt" en "Lijkt alsof ze professioneel zijn, maar ..."

Analisten duidelijk: "Zou niet slecht zijn als Anderlecht geen kampioen wordt" en "Lijkt alsof ze professioneel zijn, maar ..."
Foto: © Louis Evrard

De vrouwen van RSC Anderlecht wonnen met 1-0 van OH Leuven en grepen zo de macht in de Super League. Een goede zaak?

De voorbije jaren werd RSC Anderlecht telkens kampioen, dit seizoen beloven het nog heel spannende play-offs te worden.

Ook OH Leuven, Standard en Genk staan nog op een zakdoek van de Brusselaars, dus alles is nog mogelijk de komende zeven wedstrijden.

imke courtois
© photonews

Imke Courtois hoopt op een nieuwe kampioen: "Het zou misschien eens niet slecht zijn als Anderlecht het niet haalt. Het is motiverend voor de rest als ze zien dat ook een andere ploeg het eens kan halen."

Investeren

"Het zou misschien ook duidelijk maken dat er toch wel wat werk aan de winkel is daar, bijvoorbeeld qua jeugdopleiding", klinkt het bij Sporza.

Ook Tine Schryves is die mening toegedaan: "Voor de buitenwereld leek het altijd alsof Anderlecht heel professioneel is door die vele titels. Maar dat klopt niet. Ik gun de speelsters de titel, maar als ze nu niets pakken, zal de club misschien opnieuw meer investeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties