Donald Trump haalt zijn gram na uitschakeling vrouwenteam VS: "De USA gaat naar de hel"

Donald Trump haalt zijn gram na uitschakeling vrouwenteam VS: "De USA gaat naar de hel"
Foto: © photonews

De Verenigde Staten werden op het WK vrouwenvoetbal in de achtste finales uitgeschakeld door Zweden. De strafschoppen nekten hen daarin. Het sein voor ex-president Donald Trump om zijn gram te halen en hen nog een schop achterna te geven.

Het vrouwenteam - en kapitein Megan Rapinoe in het bijzonder - stonden lijnrecht tegenover Trump en zijn opvattingen. Zo wilden sommige speelsters het Amerikaans volkslied niet meezingen. 

Rapinoe en Trump botsten al in het verleden en Trump greep de uitschakeling aan om zijn gelijk te halen. “WOKE EQUALS FAILURE. (Woke staat gelijk aan mislukking, red.). Knap schot Megan Rapinoe, de USA gaat naar de hel!!!”, klinkt het op zijn kanaal Truth Social. 

“De schokkende en totaal onverwachte nederlaag tegen Zweden is voor de volle honderd procent symptomatisch voor wat er met onze ooit geweldige natie gebeurt onder ‘Crooked’ Joe Biden”, schrijft Trump. “Vele van onze speelsters waren openlijk vijandig ten opzichte van Amerika. Geen enkel ander land heeft zich ooit zo gedragen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties