Blom, Teulings en Wullaert aan het kanon - Wat deden de andere Flames in het buitenland dit weekend?

Blom, Teulings en Wullaert aan het kanon - Wat deden de andere Flames in het buitenland dit weekend?
Foto: © photonews

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend?

Frankrijk

In Frankrijk verloor het Dijon van Lisa Lichtfus (90') met 2-0 bij Montpellier. Robert scoorde twee keer voor de thuisploeg.

Het Le Havre van Silke Demeyere (90') verloor zwaar in eigen huis tegen topclub Lyon. Het werd uiteindelijk 0-4.

Duitsland

Jill Janssens viel twintig minuten voor tijd in bij Hoffenheim tegen MSV Duisburg. Ze zorgde meteen voor een assist in een 9-0 overwinning.

Italië

In de Serie A was Davina Philtjens meteen goed voor 90 speelminuten. Ook zij verloor echter, met 2-1 op bezoek bij Fiorentina.

Jassina Blom
© photonews

Spanje

Jassina Blom speelde 71 minuten mee en werd toen vervangen bij Granadilla Tenerife. Op dat moment had ze al lang de score geopend tegen Huelva. Het werd uiteindelijk 2-0.

Schotland

Michelle Colson viel al na twintig minuten in voor Rangers. Het stond toen nog 0-0 bij Montrose, daarna werd het nog 0-12. Met 22 op 24 blijven ze het goed doen in de competitie.

Nederland

In Nederland speelde ADO Den Haag (Chloé Vande Velde, 90 minuten) 0-0 gelijk tegen PSV Eindhoven. Het Belgenlegioen van Fortuna Sittard won met 1-3 bij Feyenoord. Jarne Teulings zorgde voor de 1-1, Tessa Wullaert gaf een assist en scoorde bij de 1-2 en 1-3.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties