Jassina Blom doet de netten trillen - Wat deden de andere Flames in het buitenland dit weekend?

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend?

Ook op zaterdag en zondag waren er nog heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent.

Engeland

In Engeland is de Women's Super League opnieuw bezig. Liverpool won met 2-0 van Aston Villa, Yana Daniëls speelde 53 minuten mee bij de thuisploeg.

Leicester City won met Janice Cayman (90 minuten) met 1-0 van Everton. Justine Vanhaevermaet (88 minuten) miste een strafschop bij de bezoekers. Nicky Evrard bleef op de bank zitten bij Brighton & Hove Albion.

Janice Cayman
© photonews

Italië

Davina Philtjens (90 minuten) en Kassie Missipo (62 minuten) speelden met Sassuolo tegen Internazionale. Er werd met 1-2 verloren.

Spanje

Jassina Blom won met Tenerife met 0-1 bij Eibar. De Red Flame begon in de basis en speelde 88 minuten mee. In minuut 29 zorgde ze voor het enige doelpunt.

Frankrijk

Het Dijon van Lisa Lichtfus (90 minuten) ging met 1-0 onderuit bij Reims.

Schotland

Rangers won met Michelle Colson op de bank met 0-6 op bezoek bij Hamilton. Het heeft nu 25 op 27 en blijft het goed doen in het klassement.