Flames U23 gaan onderuit tegen Noorwegen

Flames U23 gaan onderuit tegen Noorwegen
Foto: © photonews

De Red Flames U23 spelen deze week opnieuw twee topduels in de internationale break. Daarbij vinden ze opnieuw een aantal toplanden.

Nadat eerder dit seizoen al gespeeld en verloren werd tegen Zweden, staan deze week een paar volgende duels op het programma tegen Scandinavische teams. Binnen enkele dagen trekken de troepen naar Denemarken.

Maar op donderdag stond al een duel in de Dakota Arena van Deinze op het programma tegen een ander topland, Noorwegen. En dus was het aan de High Potentials om hun groot potentieel eens aan te spreken om een goed resultaat neer te zetten.

Woldvik en Josendal maken het verschil

Uiteindelijk zouden ze alsnog onderuit gaan tegen de Noren. Die zetten de Belgen meteen onder druk en halfweg de eerste helft maakte Woldvik er 0-1 van. Dat was ook meteen de ruststand in Deinze, na de pauze drukten de Noren verder door.

Pas halfweg de tweede helft zorgde dat voor de 0-2 via Josendal. Daarna begonnen de Noren veelvuldig te wisselen en ging het tempo wat uit de match. Aan de stand veranderde er uiteindelijk niets meer. Aan de jonge Flames om in Denemarken revanche te nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws