Janice Cayman wil ook tegen Engeland knallen: "Daar moeten we van uitgaan"

Janice Cayman wil ook tegen Engeland knallen: "Daar moeten we van uitgaan"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zijn met 4 op 6 knap begonnen in hun poule in de Nations League. Op vrijdagavond spelen ze op bezoek bij Engeland in Leicester een nieuw heel belangrijk duel. Wat kan er nog allemaal gebeuren in de groep?

De winnaars van de vier poules in de Nations League gaan naar de finale van de Nations League. Daar staan twee tickets voor de Olympische Spelen in Parijs op het spel. Nederland en Engeland waren en zijn de groepsfavorieten.

Maar: met 4 op 6 staan de Belgian Red Flames na twee speelden gewoon op kop. Als ze nu ook kunnen stunten tegen Engeland, dan is plots veel mogelijk. De komende vier dagen gaan we alvast veel meer weten over wat mogelijk is.

Uitgaan van eigen sterkte

Te beginnen dus in het Engelse Leicester, waar Janice Cayman sinds deze zomer speelt. Voor haar wordt het dus een halve thuismatch tegen de Three Lionesses. "We staan een beetje onverwacht op kop in de groep", beseft zij bij Sporza.

"Dat moet ons vertrouwen geven dat alles mogelijk is. We moeten uitgaan van onze eigen sterkte en we moeten solide zijn." Met zeven op negen zouden ze een prima zaak doen met oog op groepswinst, dinsdag is er de terugwedstrijd in Leuven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws