Kassie Missipo doet warme oproep richting supporters: "Kan Engeland in de war brengen"

Kassie Missipo doet warme oproep richting supporters: "Kan Engeland in de war brengen"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames gingen tegen Engeland onderuit in Leicester met 1-0. En daardoor hebben de Flames hun goede start in de Nations League een beetje weggegeven. Kassie Missipo hoopt alvast op de terugwedstrijd tegen de Engelsen.

Door de 1-0 nederlaag in Engeland staan de Three Lionesses nu samen met de Oranje Leeuwinnen op kop in de groep met 6 op 9. De Flames volgen op twee punten en zijn dus thuis tegen Engeland verplicht te winnen als ze nog willen aanspraak maken op de finale van de Nations League.

"We mogen fier zijn op het werk dat we hebben geleverd. We hebben afspraken gemaakt en die uitgevoerd én zelfs een paar kansen gekregen. Het is jammer dat we hebben verloren, maar dit is een hoopgevende prestatie. Dat moeten we meenemen", aldus Kassie Missipo in een reactie na de wedstrijd bij de kanalen van de Belgische voetbalbond.

Oproep aan de supporters

"We moeten het goede meenemen en nog wat meer lef tonen op aanvallend vlak. We hebben de eerste stap gezet en stonden defensief goed. Dinsdag moeten we het proberen afmaken in de terugwedstrijd tegen Engeland."

En Missipo rekent daarbij ook op de supporters: "Ik hoop op een vol stadion. We hebben die twaalfde man heel hard nodig. Het kan een tikkeltje energie geven dat we nodig hebben om de Engelsen in de war te kunnen brengen. Dus bij deze een hele warme oproep aan iedereen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties