Ives Serneels héél fier op zijn Flames: "Ik hoop dat iedereen dat beseft"

Ives Serneels héél fier op zijn Flames: "Ik hoop dat iedereen dat beseft"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames pakten tegen Engeland opnieuw uit met een heuse stunt. Door de 3-2 zege houden ze alles in eigen handen met oog op de groepswinst in de Nations League. En dus was bondscoach Ives Serneels een gelukkig man.

De thuiszege tegen Nederland kreeg een vervolg met een nieuwe stunt, deze keer tegen Europees kampioen Engeland. Met 7 op 12 staan de Flames er nog steeds goed voor in de poule des doods in deze Nations League.

"We hebben er negen maanden keihard voor gewerkt om deze resultaten te halen tegen Nederland en nu ook Engeland", aldus Ives Serneels. Een jaar geleden gingen ze nog met 6-1 onderuit tegen de Engelsen in een oefenwedstrijd.

Fier op deze Flames

"Ik hoop dat iedereen beseft welke prestatie de Flames hebben neergezet. We spelen tegen de top van de wereld. Ik ben zo fier op deze Flames. Ze weten nu wat het harde werk kan opleveren", is de bondscoach duidelijk bij Sporza.

"We hebben teruggevochten als team na de 1-2 achterstand. We willen nu thuis tegen Schotland ook winnen, dat leeft in de groep. De groepswinst? Dat zien we wel na de wedstrijd tegen de Schotten, we gaan niet te ver vooruitkijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties