Wie wordt de tweede speelster van de maand in Super League? Nominaties bekend!

Wie wordt de tweede speelster van de maand in Super League? Nominaties bekend!
Foto: © Essevee

In de Super League zijn we ondertussen alweer enkele speeldagen ver. En dus is het tijd om het bilan op te maken. Met een nieuwe speelster van de maand, deze keer van de maand oktober dus.

Net als vorige seizoenen gaat de Lotto Super League ook dit seizoen elke maand een speelster van de maand verkiezen. De nominaties voor de maand oktober zijn alvast bekend en alweer netjes verdeeld over vijf verschillende teams.

Riet Maes heeft zich opgeworpen tot een meesteres in de clean sheets en helpt daarmee Gent aan een stekje in de top-6 en play-off 1. Al is de concurrentie deze maand zeker niet minnetjes.

Opvolgster Davinia Vanmechelen

Met Nikée van Dijk van OH Leuven en Stefania Vatafu van RSC Anderlecht zijn er een paar concurrentes die stevig aan het kanon stonden de voorbije weken en daardoor ook van belang waren voor hun team.

Ook Thirsa De Meester van Genk en Jorijn Covent van Club Brugge maken kans. In september ging de prijs naar Davinia Vanmechelen van Club YLA. De vraag is dus wie zij als opvolger krijgt? Stemmen kan nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties