Dit weekend: achtste finales in de Beker van België voor vrouwen, mét absolute kraker

Dit weekend: achtste finales in de Beker van België voor vrouwen, mét absolute kraker
Foto: © photonews

In de Beker van België voor vrouwen werden onlangs de zestiende finales afgewerkt. Ondertussen is er ook al geloot voor de volgende ronde, die op 11 november alweer wordt afgewerkt. Het gaat dus snel.

In de achtste finales van de Beker van België krijgen we alvast één absolute topaffiche tussen RSC Anderlecht en OH Leuven. De top-2 van vorig seizoen in de Super League speelt bovendien volgende week ook al tegen elkaar.

De KAA Gent Ladies trekken naar KVC Westerlo, een club met heel wat ambitie in de Eerste Nationale. Wat kunnen zij eens laten zien in een duel tegen een ploeg uit de Super League? Het kan een graadmeter zijn voor volgend seizoen.

Pittige duels

Er zijn natuurlijk ook een aantal heel erg open duels en we zien ook alvast een ploeg dat niet uit de Super League komt in de kwartfinales, want met Genk B - Bergen is er een alvast één duel zonder teams van het hoogste niveau.

De achtste finales worden gespeeld in het weekend van 11 november. De kick-off is normaliter voorzien voor 14.30 uur. We zetten de acht wedstrijden graag op een rijtje:

Anderlecht - OH Leuven
Woluwe - Charleroi 
Club Brugge - Alken
Olsa Brakel - Mechelen
Westerlo - Gent
Genk B - Bergen
Anderlecht B - Zulte Waregem
Genk - OH Leuven B

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties