Red Flames U17 krijgen zware nederlaag te slikken tegen topland Engeland

Red Flames U17 krijgen zware nederlaag te slikken tegen topland Engeland
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames U17 weten waar ze zich volgend seizoen mogen aan verwachten richting het EK. De eerste kwalificatieronde is alvast volop bezig. Na de nederlaag tegen Hongarije en de zege tegen Noord-Ierland was het alle hens aan dek tegen Engeland.

De loting voor de eerste ronde bracht Hongarije, Engeland en Noord-Ierland op het pad van de Flames U17. In hun groep moesten ze de top-3 halen om de tweede kwalificatieronde te halen. Bij een vierde plek wacht degradatie naar de B-reeksen.

Na een nipte nederlaag tegen Hongarije en een kletterende zege tegen Noord-Ierland was er met Engeland dé topper uit de groep die op de Flames aan het wachten was. En dat leverde een pijnlijke namiddag op.

6-0 nederlaag

Draper scoorde er twee, Jones maakte er twee en ook Harwood en Fisher wisten de netten bol te zetten. Goed voor een zware score voor de jonge Three Lionesses tegen de jonge Flames: 6-0. Hongarije klopte Noord-Ierland in de andere wedstrijd.

De Flames eindigen met 3 op 9 als derde in hun groep. Dat levert een stekje op voor de tweede ronde, maar de loting zal daar vermoedelijk niet van de poes zijn als de Flames pas in de derde pot voor de loting terechtkomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties