Alles op een rijtje: dit zijn de kwartfinalisten in de Beker van België bij de vrouwen

Alles op een rijtje: dit zijn de kwartfinalisten in de Beker van België bij de vrouwen
Foto: © photonews

In de Croky Cup zijn de achtste finales achter de rug. En we hebben al bij al weinig verrassingen mogen noteren in het verhaal, waardoor we met acht stevige ploegen naar de kwartfinales trekken. Een overzichtje.

De overwinningen van Club Brugge tegen Alken en die van OH Leuven op bezoek bij Anderlecht hebben we al afzonderlijk uitgelicht op onze webstek. Maar er waren dus nog zes andere wedstrijden en die zijn ondertussen achter de rug.

Charleroi pakte de scalp van WS Woluwe in een duel tussen twee ploegen op Super League-niveau, het werd 1-3 in het Fallonstadion. Genk B van zijn kant won met 4-3 van Bergen in een duel tussen twee teams die op lager niveau spelen.

Feestje voor Super League-teams

In de andere duels trokken de teams uit de Super League steevast aan het langste eind. Mechelen won met 0-5 bij Olsa Brakel, KAA Gent met 0-2 bij Westerlo, Zulte Waregem met 0-1 bij RSC Anderlecht B en Genk won met liefst 5-0 van OH Leuven B.

Genk A, Genk B, OH Leuven, Zulte Waregem, Charleroi, Club YLA, Zulte Waregem en KV Mechelen zijn zo de kwartfinalisten in de Croky Cup. Zij gaan later de trommel in voor de kwartfinales.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties