Guido Brepoels met veel lof voor tegenstandster: "Beste keepster van de reeks"

Guido Brepoels met veel lof voor tegenstandster: "Beste keepster van de reeks"
Foto: © photonews

Guido Brepoels is al eventjes coach van de KRC Genk Ladies. In die hoedanigheid speelt hij met zijn team in de Super League. En dus kan hij al een goede inschatting maken, ook van wat er rond hem allemaal aan het gebeuren is.

Vorige week speelden de KRC Genk Ladies tegen de KAA Gent Ladies. En dat werd een zeer boeiend duel, waarbij uiteindelijk wel niet gescoord werd. Met dank ook aan een aantal goede reddingen van de doelvrouwen.

Zeker Riet Maes maakte opnieuw indruk. Ook op Guido Brepoels, die na de wedstrijd een pittige reactie in huis had voor de camera's van DAZN. En waarbij hij heel veel lof had voor de keepster van de KAA Gent Ladies.

Veel lof voor doelvrouw Gent

"We hebben niets weggegeven en hadden het meeste balbezit, maar het ontbrak wat aan de laaste pass. We hadden wel een aantal kansjes, maar misschien hebben we iets te weinig kansen weten te ontwikkelen."

"Bovendien heb ik de beste keepster van de reeks gezien met Riet Maes. Hoe zij ballen komt plukken op de elf meter, hoe ze voor doel meespeelt, ... Chapeau, voor mij is dat de beste keepster van de Super League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws