Vrouwen: KV Mechelen blijft leider in 2B na spektakelpartij tegen Vosselaar

Vrouwen: KV Mechelen blijft leider in 2B na spektakelpartij tegen Vosselaar
Foto: © Photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van het voorbije weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

In 2B is KV Mechelen ondertussen de leider. En ook na afgelopen weekend is dat nog steeds het geval, want de Maneblussers haalden het na een spektakelduel van Vosselaar.

Shayna Raekelboom en Jolien Verhoeven wisten tot twee keer toe een voorsprong van de bezoekers ongedaan, in de tweede helft ging de thuisploeg door. Uiteindelijk werd het na een spektakelpartij liefst 6-3 voor Mechelen.

38 doelpunten in 6 wedstrijden

In de stand houden ze zo drie punten voorsprong op Bilzen, dat zwaar uithaalde tegen Noorse. Emily Dirx maakte liefst vier doelpunten, ook Shana Raïs maakte er twee in een 8-0 overwinning.

Brasschaat is door de nederlaag van Vosselaar het nieuwe nummer drie, omdat het met 1-3 ging winnen bij KRC Genk Ladies C. Ook Melsele, Kontich en Bosdam Beveren horen bij de winnaars van het weekend. In totaal vielen er liefst 38 doelpunten in zes wedstrijden in een spektakelspeeldag dus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties