Doelvrouw Anderlecht stopt per direct met voetballen

Doelvrouw Anderlecht stopt per direct met voetballen
Foto: © photonews

Opmerkelijk nieuws van bij RSC Anderlecht. Daar heeft de doelvrouw namelijk beslist ermee op te gaan houden. Seraina Friedli is zo niet langer de doelvrouw van paars-wit.

Seraina Friedli kwam pas deze zomer aan bij RSC Anderlecht, maar enkele maanden later komt er al een einde aan haar avontuur bij paars-wit. Ze stopt zelfs helemaal met keepen, heeft ze zelf bekendgemaakt ondertussen.

RSC Anderlecht heeft via de sociale media laten weten dat Seraina Friedli niet langer doelvrouw is bij hen. De 30-jarige doelvrouw stopt om persoonlijke redenen met voetballen. 

"RSC Anderlecht respecteert de keuze van Seraina. Daarom is in onderling overleg besloten om haar contract te ontbinden. De club wil Seraina bedanken voor haar tijd bij de club en wenst haar het allerbeste voor de toekomst", aldus Anderlecht in een bericht. 

De keepster speelde uiteindelijk amper zeven wedstrijden voor paars-wit alvorens ze besloot te stoppen bij de club. RSC Anderlecht staat voorlopig pas derde in de Super League, op acht punten van leider OH Leuven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws