🎥 "Walk on Water": Tine De Caigny zingt het lievelingsnummer van Sarah Wijnants

🎥 "Walk on Water": Tine De Caigny zingt het lievelingsnummer van Sarah Wijnants
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames nemen het binnen enkele weken op tegen Schotland en Nederland in de Nations League. Daar kunnen ze een grandioze zaak doen richting de Final Four. Ondertussen zijn er nog heel andere zaken te beleven.

Na de 4 op 6 tegen Nederland en Schotland en de 3 op 6 tegen Engeland staan de Red Flames nog nergens, maar ze staan met 7 op 12 wel nog steeds tussen de mensen in hun groep in de Nations League. 

Meer zelfs: op de slotspeeldagen kunnen ze tegen Schotland en Nederland hun ticket voor de Final Four in de Nations League boeken. En daar misschien de weg naar de Olympische Spelen gaan openbeuken, wat een ultieme stunt zou zijn.

'Relatietherapie'

Ondertussen leren we de Belgian Red Flames via een aantal filmpjes die worden gemaakt onder het mom van The Basecamp opnieuw wat beter kennen, in al hun facetten. In de aflevering van deze week zien we Tine De Caigny en Sarah Wijnants op de bank zitten bij Serine Ayari.

Zo komen we onder meer de lievelingsnummers van beide speelsters te weten. Tine De Caigny zingt zelfs de song van Sarah Wijnants goed mee. En er is ook wel veel meer te bekijken en te beluisteren uiteraard.

Bekijk het hele filmpje via youtube. Opgelet: het laden van de beelden kan mogelijk enkele seconden in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties