Truitjes vrouwen Anderlecht brengen bijna 3000 euro op

Truitjes vrouwen Anderlecht brengen bijna 3000 euro op
Foto: © Louis Evrard

RSC Anderlecht verloor twee weken geleden in de Super League met 1-3 van OH Leuven. Maar ze hebben wel een flinke bonus overgehouden aan die wedstrijd. Met dank aan hun truitjes, die ze verkochten.

RSC Anderlecht had beslist om een aantal truitjes te verkopen van de verloren wedstrijd tegen OH Leuven. Dat doen ze om het goede doel en de jeugdwerking te steunen uiteraard. Het aantal truitjes waar je op kan bieden is echt wel uitgebreid te noemen.

Uiteindelijk is er via Matchwornshirts 2711 euro ingezameld voor het goede doel. Het duurste truitje was er eentje van Sarah Wijnants. Haar truitje ging voor niet minder dan 324 euro onder de veilinghamer. Niemand deed beter.

Meer dan 2000 euro

Amelie Delabre en Lore Jacobs hebben het podium weten vol te maken met bedragen van respectievelijke 266 euro en 216 euro. Het minimumbod dat je kon plaatsen is er eentje van 89 euro, daarboven gaat het per 25 euro naar boven.

Met 2711 euro hebben ze bij Anderlecht opnieuw een flinke duit weten op te leveren. Momenteel kan je onder meer ook bieden op een truitje van Yana Daniëls bij Liverpool.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties