Bal rolt opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 9?

Bal rolt opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 9?
Foto: © photonews

Het heeft een tijdje geduurd, maar de bal kan (eindelijk) opnieuw rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal. En dus wordt het uitkijken naar een aantal interessante zaken. Ook dit weekend staan er opnieuw vijf knallers van duels op het programma.

Zo is er dit weekend de 9e speeldag van het nieuwe seizoen in de Super League. Dat is er dit seizoen eentje met vijf wedstrijden en tien ploegen. Het is ook meteen de laatste speeldag van de heenronde in de reguliere competitie.

OH Leuven is voorlopig de leider in de Super League en dat zullen ze ook blijven na speeldag 9. Ze trekken op bezoek bij Club YLA en de Bruggelingen zullen graag uitpakken met een knap resultaat tegen de Leuvenaars.

Anderlecht mag niet meer falen

Anderlecht trekt op vrijdagavond al naar Charleroi. Op bezoek bij de staartploeg mogen ze geen enkel nieuw puntenverlies slikken. Gent neemt het vrijdagavond op tegen KV Mechelen.

Standard is tweede op zes punten van de Leuvenaars. Zij hebben tegen WS Woluwe ook geen enkele keuze. Zulte Waregem - Genk is dan weer een clash met oog op de top-6 en play-off 1. 

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties