Super League: Genk Ladies doen uitstekende zaak in strijd om play-off 1

Super League: Genk Ladies doen uitstekende zaak in strijd om play-off 1
Foto: © photonews

In de Super League leggen we de heenronde van de reguliere competitie neer. En dat doen we met een aantal héél erg interessante duels. Zulte Waregem en de KRC Genk Ladies speelden een heel belangrijk duel om de top-6.

Zulte Waregem had na acht speeldagen tien punten en stond op plaats zeven, de bezoekers uit Genk hadden een puntje meer in de stand. Het duel tussen beide ploegen was dus een rechtstreeks duel om play-off 1.

In een gesloten eerste heflt werd niet gescoord, meteen na rust kon Gwen Duijsters dat wel doen namens de bezoeksters. Luna Vanzeir deed halverwege de tweede helft vervolgens de boeken toe: 0-2, ook de eindstand in Zulte.

Belangrijke zege in strijd om play-off 1

De Limburgers doen zo dus een prima zaak in de strijd om play-off 1, terwijl Essevee met een flinke kater achterblijft na deze negende speeldag. In de terugronde zal het anders moeten als de West-Vlamingen de top-6 nog willen gaan halen.

Op dit moment bestaat play-off 1 uit OH Leuven (22), Standard (19), Anderlecht (17), Gent (17), Club Brugge (17) en Genk (14).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws