Super League: Standard klopt Woluwe en komt aandringen bij leider OH Leuven

Super League: Standard klopt Woluwe en komt aandringen bij leider OH Leuven
Foto: © Robert Absolonne Lardot

In de Super League leggen we de heenronde van de reguliere competitie neer. En dat doen we met een aantal héél erg interessante duels. Standard nam het bijvoorbeeld op tegen WS Woluwe met de tweede plaats als inzet voor de Rouchettes.

WS Woluwe kon dit seizoen enkel nog maar winnen van Charleroi en had dus dringend punten nodig in de Super League. Standard van zijn kant wilde verder gaan op zijn elan en op die manier een stapje zetten richting de top van het klassement.

Spanning na 3-0 overwinning

Vlak voor rust was het de Ierse aanwinst Amber Barrett die de Rouchettes op een 1-0 voorsprong bracht, meteen ook de ruststand in Luik. Noémie Gelders maakte er vervolgens in de tweede helft snel 2-0 én 3-0 van, waardoor de match op apegapen lag.

De Brusselaars konden niets meer terugdoen, waardoor het bij 3-0 bleef. Door het verlies van OH Leuven in Brugge is Standard nu tweede op drie punten van de leiders in de Super League en dat halfweg de reguliere competitie. Het beloven dus nog spannende maanden te worden, zoveel is nu al duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties