Vrouwen Anderlecht maken indruk in Charleroi

Vrouwen Anderlecht maken indruk in Charleroi
Foto: © Louis Evrard

In de Super League leggen we de heenronde van de reguliere competitie neer. En dat doen we met een aantal héél erg interessante duels. RSC Anderlecht moest op bezoek bij staartploeg Charleroi en maakte indruk.

Charleroi had in deze Super League nog niet gewonnen, maar het speelde wel al drie keer gelijk tegen sterkere teams. En dus was het ook voor RSC Anderlecht opletten om niet nog meer averij en puntenverlies op te lopen.

Dat zou uiteindelijk niet gaan gebeuren, want paars-wit maakte de nodige indruk in het Zwarte Land. Niet voor het eerst dit seizoen was het de jonge Lore Jacobs die de score wist te openen. Dankzij Silke Vanwynsberghe werd het al 0-2 bij de rust.

17 op 27 na 0-5 zege

Na de rust dikten nog een keertje Jacobs, Delabre en de ingevallen Matavkova de score nog verder aan, waardoor RSC Anderlecht met 0-5 won in Charleroi. In de stand komen de Brusselaars tot op vijf punten van leider OH Leuven.

Paars-wit deelt de derde plaats nu met Gent en Club Brugge. Met 17 op 27 hebben ze de moeilijke start in het seizoen stilaan overleefd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties