Westerlo en Aalst blijven maar winnen in eerste nationale

Westerlo en Aalst blijven maar winnen in eerste nationale
Foto: © Leo Stolck

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Westerlo won op bezoek bij RAEC Mons en blijft zo in het spoor van leider Eendracht Aalst.

Het ambitieuze Westerlo was met 21 op 21 begonnen aan de competitie, maar tegen Eendracht Aalst verloren ze zwaar vorige maand. Door een extra wedstrijd is Eendracht Aalst nu de nieuwe leider in de competitie.

Afgelopen weekend hebben ze ook opnieuw flink gewonnen, deze keer met 0-4 op bezoek bij Zulte Waregem B. De Kegel en Van Mullem zorgden al na een dik kwartier voor 0-2, dankzij Broos was het al 0-3 bij de rust. Na de pauze dikte Van Mullem nog aan tot 0-4.

Westerlo en Aalst pakken volle buit

Westerlo van zijn kant won met 1-3 op bezoek bij RAEC Mons. Labro en Huysmans zorgden voor een snelle 0-2, Mette Martens zorgde voor de 0-3 en Dutoit kon niet meer dan milderen in het slotkwartier. En zo blijft het zeer spannend bovenaan in het klassement.

Moldavo moest dit weekend niet spelen, want Chastre gaf forfait. Ook Gent B, Famkes Merkem, Anderlecht B, OH Leuven B en Genk B pakten de drie punten afgelopen weekend. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws