Straffer dan Lukaku? Machteld Vandenbroucke scoort 26(!) keer in acht wedstrijden voor Bredene

Straffer dan Lukaku? Machteld Vandenbroucke scoort 26(!) keer in acht wedstrijden voor Bredene
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van afgelopen weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

Zo is Bredene nog steeds indruk aan het maken. Op speeldag 8 hebben ze hun achtste overwinning van het seizoen beet. Op bezoek bij KFC Herent werd met 0-2 gewonnen.

En dan weet je ook al bijna zeker dat ene Machteld Vandenbroucke de trekker wel zal hebben overgehaald zeker? Inderdaad, ook in Herent was ze met twee doelpunten van waanzinnig belang voor haar team. In acht wedstrijden zit ze zo aan 26(!) doelpunten voor Bredene.

Veel spektakel in diverse wedstrijden

Borsbeke won een spektakelduel van Leeuw Brucom met 4-3. Margaux Van Ackere (ex-Gent) scoorde het beslissende doelpunt. De Oost-Vlamingen blijven zo tweede in de stand, op vijf punten van het foutloze Bredene.

Ook de RWDM Girls, Drongen, Mazenzele-Opwijk en Wolvertem-Merchtem wonnen hun wedstrijd afgelopen weekend. Staden blijft puntenloos, ook Sottegem en Famkes Merkem Diksmuide B zitten op dit moment in de gevarenzone met respectievelijk drie en zes punten.

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties