Nieuwe stunt voor Red Flames in Leuven? Tickets vanaf nu te koop en ze hebben u nodig!

Nieuwe stunt voor Red Flames in Leuven? Tickets vanaf nu te koop en ze hebben u nodig!
Foto: © photonews

Ook in het vrouwenvoetbal is er vanaf heden een Nations League. De loting was zwaar, maar de Flames zijn met een knappe 7 op 12 aan de strijd begonnen. Wat krijgen we in de volgende twee wedstrijden?

Vanaf september tot december 2023 worden er zes topwedstrijden gespeeld door de Belgian Red Flames. Na een overwinning tegen Nederland en een gelijkspel tegen Schotland werd in een dubbel duel tegen Engeland een keertje verloren, maar ook een keertje gewonnen.

En dus hebben de Flames nog steeds alles in eigen handen. Thuis winnen van Schotland en op bezoek in Nederland en de finale in de Nations League is binnen. Daar wordt in het voorjaar van 2024 gestreden voor twee tickets voor de Olympische Spelen in het Franse Parijs.

De Flames hebben de voorbije maanden laten zien dat ze in het King Power @ Den Dreef in Leuven wat meer kunnen dan elders. Zowel tegen Nederland als tegen Engeland werd in eigen huis gestunt. En dus moeten ze dat ook doen tegen Schotland.

Op die manier zouden ze blijven kans maken op minstens de tweede plek in de groep en zich zo handhaven in een groep des doods. En de groepswinst pakken in Nederland blijft dan ook tot de mogelijkheden behoren. Tickets kunnen vanaf nu gekocht worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties