OH Leuven blijft aan de leiding in Super League na klinkende zege

OH Leuven blijft aan de leiding in Super League na klinkende zege
Foto: © Louis Evrard

In de Super League lag het zwaartepunt op zaterdagavond, met liefst drie duels. OH Leuven stond onder druk en moest in eigen huis dan ook winnen van Zulte Waregem om aan de leiding te blijven in de stand.

Vorige week had OH Leuven zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden op bezoek bij Club Brugge en doordat Standard eerder op zaterdag had gewonnen, stonden de Leuvenaars niet meer alleen aan de leiding in de Super League.

Alle hens aan dek dus voor de Leuvenaars, die in eigen huis Zulte Waregem ontvingen. Essevee kon profiteren van de nederlaag van Genk om wat dichter bij de top-6 te komen en de droom van play-off 1 wat realistischer te maken.

Droge 3-0 overwinning

De thuisploeg trok meteen ten strijde en dankzij Nikée van Dijk werd het erg snel 1-0. Saar Janssen maakte halfweg de eerste helft de rest van de wedstrijd haast overbodig, in de slotfase werd het zelfs nog 3-0 dankzij de ingevallen Margaux Buysse.

Een knappe overwinning van de Leuvenaars, die zo uiteraard ook opnieuw allen leider worden in de Super League. De kloof met Standard is drie punten, de rest volgt op vijf of meer eenheden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws