Super League: Davinia Vanmechelen redt de Brugse meubelen tegen Mechelen

Super League: Davinia Vanmechelen redt de Brugse meubelen tegen Mechelen
Foto: © photonews

In de Super League lag het zwaartepunt op zaterdagavond, met liefst drie duels. Club Brugge wilde na een stunt vorige week tegen OH Leuven nu zeker geen punten laten liggen tegen KV Mechelen en dat zou ook niet gebeuren.

Club Brugge wilde na het spektakelduel tegen OH Leuven (5-3) nu ook in Mechelen de volle buit pakken. Op die manier zouden ze zeker in het spoor blijven dan de topclubs én een nieuwe zaak doen in de strijd om play-off 1.

Dan moest staartploeg Mechelen dus voor de bijl en de Maneblussers zouden steviger blijken te zijn dan sommigen misschien hadden durven te vermoeden. Temeer de Bruggelingen al na tien minuten met tien verder moesten na een rode kaart voor Jody Vangheluwe.

Laat doelpunt Vanmechelen

Het zou uiteindelijk wachten zijn tot de allerlaatste minuut alvorens topschutter Davinia Vanmechelen opnieuw haar waarde bewees. Door de 0-1 blijft blauw-zwart gedeeld derde in de stand, op amper vijf punten van leider OH Leuven.

Voor Malinwa is het verlies zuur na 90 minuten de nul te hebben gehouden. Met 6 op 30 blijven ze achtste staan in de Super League, dromen van play-off 1 lijkt stilaan niet meer te moeten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties