Vrouwen: KV Mechelen blijft leider in 2B na kletterende 12-1

Vrouwen: KV Mechelen blijft leider in 2B na kletterende 12-1
Foto: © Photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van het voorbije weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

In 2B is KV Mechelen ondertussen de leider. En ook na afgelopen weekend is dat nog steeds het geval, want de Maneblussers haalden het na een absoluut spektakelduel ook van SV Noorse. Het werd niet minder dan 12-1 voor Malinwa.

Liefst acht verschillende speelsters deden de netten trillen voor Mechelen. De bij de rust ingevallen Lore Asselberghs zorgde voor een hattrick en was daarmee een van de heldinnen, maar het ging over een collectieve topprestatie.

25 op 27 voor Mechelen

In de stand hebben ze nog steeds zes punten voorsprong op Bilzen en Vosselaar. Bilzen haalde het in eigen huis met 2-1 van Loenhout, Vosselaar won zelfs met 6-1 van STVV. Ook Brasschaat, Kontich en Genk C wonnen afgelopen weekend.

Met 25 op 27 is Mechelen B goed begonnen aan het seizoen. Promotie naar de Eerste Nationale is voor de beloften van Mechelen zeker een doel om zo ook de doorstroom naar de ploeg uit de Super League nog sterker te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties