Flames U23 gaan onderuit tegen Italië

Flames U23 gaan onderuit tegen Italië
Foto: © photonews

De Red Flames U23 spelen deze week opnieuw twee topduels in de internationale break. Daarbij vinden ze opnieuw een aantal toplanden.

Nadat eerder dit seizoen al gespeeld werd tegen onder Zweden, Noorwegen en Denemarken staan deze week een paar volgende duels op het programma. Eerst was er een uitduel tegen Italië, binnen enkele dagen komt Portugal op bezoek in Tubeke.

En dus was het aan de High Potentials om hun groot potentieel eens aan te spreken om een goed resultaat neer te zetten, al was op voorhand ook al vrij duidelijk dat dat tegen de Italianen opnieuw niet makkelijk zou gaan worden.

De Flames U23 kwamen in de eerste helft op achterstand, maar probeerden daarna het heft in handen te namen. Makkelijk ging dat allerminst, maar via Karlijn Helsen werd een kwartier voor tijd uiteindelijk wel de 1-1 gemaakt.

Lang konden de Flames niet genieten van hun gelijkstand, want even later werd het 2-1. Meteen ook de eindstand. Aan de Flames om tegen Portugal revanche te pakken voor de nederlaag in Italië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties