Red Flames rekenen op fans tegen Schotland: "Duwtje in de rug nodig"

Red Flames rekenen op fans tegen Schotland: "Duwtje in de rug nodig"
Foto: © photonews

Ook in het vrouwenvoetbal is er vanaf heden een Nations League. De loting was zwaar, maar de Flames zijn met een knappe 7 op 12 aan de strijd begonnen. Wat krijgen we in de volgende twee wedstrijden?

Vanaf september tot december 2023 worden er zes topwedstrijden gespeeld door de Belgian Red Flames. Na een overwinning tegen Nederland en een gelijkspel tegen Schotland werd in een dubbel duel tegen Engeland een keertje verloren, maar ook een keertje gewonnen.

En dus hebben de Flames nog steeds alles in eigen handen. Thuis winnen van Schotland en op bezoek in Nederland en de finale in de Nations League is binnen. Daar wordt in het voorjaar van 2024 gestreden voor twee tickets voor de Olympische Spelen in het Franse Parijs.

De Flames hebben de voorbije maanden laten zien dat ze in het King Power @ Den Dreef in Leuven wat meer kunnen dan elders. En dus rekenen ze ook tegen Schotland op de supporters, zoveel werd ook duidelijk tijdens een persmoment deze week in Tubeke.

"Vrijdag rekenen we dan ook op onze supporters om ons dat extra duwtje in de rug te geven tegen Schotland", is bondscoach Ives Serneels duidelijk tegenover Het Nieuwsblad. Ondertussen zouden er al zo'n 6000 tickets verkocht zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties