Wullaert wil knallen tegen Schotland en Nederland: "Niet te ver vooruitlopen, want ..."

Wullaert wil knallen tegen Schotland en Nederland: "Niet te ver vooruitlopen, want ..."
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames nemen het vrijdagavond op tegen Schotland in het King Power @ Den Dreef. Een nieuwe thuisoverwinning lijkt een must om kans te blijven maken op de eindzege in de groep én een finaleticket voor de Nations League.

Winnen van Schotland en in Nederland en de Belgian Red Flames plaatsen zich voor de finale van de Nations League. Daar zullen ze in de halve finales spelen om een rechtstreeks ticket voor de Olympische Spelen.

Maar eerst moet dus Schotland voor de bijl. Na stuntzeges tegen Engeland en Nederland zou ook Schotland in Leuven moeten kunnen geklopt worden. Toch willen ze de Schotten allerminst onderschatten, zoveel is duidelijk.

Schotland geen makkie

"Schotland wordt geen makkie", is Tessa Wullaert bij Sporza duidelijk in aanloop naar de clash van vrijdagavond. "We kunnen nog alles verliezen wat we hebben opgebouwd, en Schotland is een stugge tegenstander met veel kwaliteit."

"Groepswinst kan ook nog? Dat is niet echt ons doel, het zou wel mooi zijn. We willen elke wedstrijd winnen en voorlopig kunnen we tevreden zijn over onze campagne, maar er komen nog twee belangrijke wedstrijden aan. We mogen nog niet te ver vooruitlopen, dat heeft ons in het verleden nooit goed gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties