Midweekvoetbal: RWDM Girls boeken nuttige zege en rukken op naar derde plaats

In het vrouwenvoetbal stonden ook in de midweek nog een aantal wedstrijden in ons land op het programma. En daarin werden opnieuw belangrijke en/of interessante resultaten geboekt. We lijsten het even op.

In Eerste Nationale bij de vrouwen stond een inhaalduel tussen Alken en Club Brugge B op het programma. En het waren de bezoekers die veruit het best aan de wedstrijd begonnen. Dat leverde na een kwartier ook meteen op.

Het was Zytha De Leu die voor de 0-1 zorgde, al kon Club YLA B niet met een voorsprong de rust in. Catho Hex zette de Limburgers namelijk in minuut 40 op gelijke hoogte. Meteen de ruststand én ook de eindstand. Alken heeft nu dertien punten uit twaalf wedstrijden, Club Brugge volgt een puntje onder Alken.

RWDM Girls opnieuw derde

In tweede nationale A konden de RWDM Girls de volle buit pakken op bezoek bij Mazenzele-Opwijk. Nouhaïla El Montaser zorgde voor het enige doelpunt uit de wedstrijd. De Brusselaars worden zo opnieuw derde in de stand.

In de Super League of tweede nationale B werd niet gespeeld. Op vrijdagavond beginnen we er wel opnieuw aan op het hoogste niveau na de interlandbreak.